Wij zijn Siem en Steef. Aangenaam!

Simon van Acht (1990)

Heeft een gezonde nieuwsgierigheid naar de drijfveren, dromen en angsten van mensen. Maakt prototypes sneller dan zijn eigen schaduw. Schakelt daarbij razendsnel tussen zijn hoofd en hart. Is een perfectionist pur sang. Legt verhalen van over de hele wereld vast met zijn camera. Heeft in de afgelopen jaren gewerkt voor klanten als ABN AMRO, bol.com, KRO-NCRV, Schiphol Airport, Nutricia, Zilveren Kruis, Philips en Volvo Cars.

Stephan Kleian (1986)

Voelt zich gelukkiger bij het stempel ‘ontwerper’ dan bij hokjes als User Experience Designer, Digital Art Director, Creative Strategist, Copywriter of Graphic Designer. Is geboren met een potlood in zijn hand. Krijgt een twinkeling in de ogen van slimme designoplossingen en creatieve sessies. Heeft de afgelopen jaren gewerkt voor klanten als ABN AMRO, HEINEKEN, Hogeschool Utrecht, KPN, KNVB, Landal GreenParks, Monuta, Philips en Volvo Cars.

Herkenbaar en toegankelijk

Met Aandacht streven wij naar het voeren van een herkenbaar gesprek over design, strategie en creativiteit. Gesprekken waar je als luisteraar zelf aan deel zou willen nemen. Met de podcast besteden wij aandacht aan onderwerpen waar je als ontwerper mee te maken krijgt, maar nooit echt de tijd voor hebt om bij stil te staan.

Luister nu

@aandachtdepodcast

Volg ons op Instagram